AVLYST! – Barnas camp villmark

6 mars, 2020 av Odd-Arne Diseth

Bli med på årets desidert morsomste dugnad: BARNAS CAMP VILLMARK!

  1. – 29. mars (bygging av stand 25. og 26. mars)

Dette er 4. året vi arrangerer Barnas Camp Villmark. I år blir noen endringer, men mye blir sånn som vi kjenner det fra før.

Det er fantastisk moro å være med på stand og vise frem det vi driver med! I år skal vi som alltid padle kano innendørs, lære bort knuter, ha førstehjelp, bruke tennstål med mye mer! Vi forsøker å fornye oss litt og ser bl.a. på noen nye aktiviteter, nye deltakerkort og organisering av standen.

Alle som deltar på tre eller flere økter får en liten kniv med nakkeslire gave som takk for innsatsen (verdi: 379kr)! Veldig praktisk, og i farger som syntes dersom/når du mister den.

Vi har også et lotteri med fire gavekort på speidersport med verdi på 1000 kr. Hver gjennomført økt gir et lodd i lotteriet.

NB! Alle med speiderskjerf kommer inn gratis! Legg gjerne turen innom selv om dere ikke skal stå på stand, se mer på campvillmark.no

Skanner du koden så kommer du til et felles påmeldingsskjema for alle som skal bidra på messa. Vi ønsker å se bemanning av alle poster under ett.

Nytt i år er at du melder deg på de konkrete vaktene du ønsker (tid), men hvilken aktivitet det blir vet vi ikke før nærmere messa.

Alle som deltar på tre eller flere økter får en liten praktisk gave som takk for innsatsen!

Vi vil også ha et lotteri med fire gavekort på speidersport med verdi på 1000 kr. Hver gjennomført økt gir et lodd i lotteriet.

Alle vil etter hvert få en epost med bekreftelse på når de har vakt og hva de skal gjøre. Alle trenger pause så det vil ikke være mulig å sette seg opp på vakt hele dagen.

Du kan melde din interesse her. Påmeldingen er for vandlerer, rovere og ledere.

Velkommen som frivillig!